Papa-näytteen lisäksi vastaanotolla voidaan muun muassa HPV-, klamydia- ja tippurinäytteet. Näitä näytteitä ei voida ottaa runsaan verisen vuodon aikana, mutta vastaanottoa ei muutoin tarvitse perua vaikka kuukautiset alkaisivatkin.
Jos tiedät haluavasi Mirena-kierukan, pyydäthän etukäteen tästä resepti lähettämällä tekstiviesti numeroon 045-122 9420. Ohjeistus kierukkaan liittyen.

 

Varaathan kapselin laittoon/vaihtoon/poistoon sekä luomenpoistoon ajan puhelimitse.

 

Jos vastaanotolla tarvitset avustajaa, varaathan aikasi puhelimitse. Ulko-ovella on luiska ja tiloissamme on invamitoitettu WC. Ulko-ovi ja tuulikaapin oviaukon leveys 90cm, lääkärin tutkimushuoneen oviaukon leveys 80cm.

 

Jos epäilet kohdunulkoista raskautta, ultraäänitutkimukseen on syytä hakeutua mahdollisimman pian positiivisesta raskaustestistä.

 

Gynekologinen ultraäänitutkimus tehdään tavallisesti virtsarakko tyhjänä. Mikäli ultraääni tehdään vatsan päältä, tai on virtsankarkailuongelmaa, tutkimus tehdään rakko täynnä.

 

En tee sikiön niskapoimu- tai rakenneultraäänitutkimuksia enkä 3D/4D-ultraäänitutkimuksia. Raskauden UÄ-tutkimuksissa ilmoitan pyydettäessä sukupuolen rv 17 alkaen, mutta sukupuolesta ei ole 100% varmuutta. Raskausultraäänissä lämmin suositus kätilö Lauralle Neuvolan Sivutasku
Ajanvarauspuhelimeen vastaa aina Jatta itse, jonka vuoksi
soittoaika on arkisin klo 13-13.30.
Jätäthän tekstiviestillä soittopyynnön, jos aika ei sovi sinulle.

 

Voit lähettää myös sähköpostia koskien ajanvarausta osoitteeseen info(at)gynekologipalveluvanamo.fi.
 
ETÄVASTAANOTTO
Voit varata sinulle sopivan vastaanoton ja kirjoittaa lisätieto-kenttään toivovasi, että lääkäri soittaa sinulle. Kirjaathan tähän myös numeron, johon toivot soittoa.

 

SOITTOAIKA
Jos sinulla on pieni aiempaan vastaanottoon liittyvä kysymys,jonka hoitaminen vie vain muutaman minuutin, voit pyytää soittoaikaa tekstiviestillä numerosta 045 122 9420 tai meilitse info@gynekologipalveluvanamo.fi