Vastaanotollani käy kaikenikäisiä asiakkaita - jokaisessa elämänvaiheessa on omat haasteensa. Autan kaikkiin naistentauteihin ja synnytyksiin liittyvissä vaivoissa, niin iloissa kuin murheissa, ja tarvittaessa ohjaan toiselle asiantuntijalle.

 

Selvitän vuotohäiriöiden syitä ja hoidan mielelläni vaihdevuosioireisiin liittyviä ongelmia. Hormonikorvaushoidon tarpeen arviointi, aloitus ja siihen mahdollisesti liittyvien riskien kartoitus.
 
Olen erityisen mielelläni nuoren omalääkäri ja autan kuukautisvaivoihin ja ehkäisyyn liittyvissä asioissa. Rintojen terveyteen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni.
 
Vastaanotolla voidaan selvitellä laskeuma- tai virtsankarkailuongelmia. Lapsettomuuden alkuselvittelyt voidaan aloittaa vastaanotollani.

 

Käytössäni on laadukas ultraäänilaite ja tutkimusvälineet ovat esilämmitetyt.
Tarvittaessa voit varata tupla-ajan (60min) puhelimitse. Esimerkiksi seksuaalisuuteen liittyvät asiat, pelko tai traumaattinen kokemus vaatii enemmän aikaa tilanteen selvittämiseksi.
Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus on kiinnostuksen kohteitani myös seksuaalineuvojana ja näihin mahdollisesti liittyvien hormonihoitojen seuranta onnistuu vastaanotollani.